Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe:

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: -Bursa ve Türkiyede genç nüfus fazla. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa ve Türkiyede genç nüfus fazla. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir dedi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Olimpiyat Ruhu Gençlik Çalışmaları Derneği (ORGDER) tarafından hazırlanan Milli Tarih Bilinci ve Eğitim Kampına katılan gençler, Tarihi Valilik Binasında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepeyi ziyaret etti.
     Altepe, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesinin gençlik ve spor adına Bursada yaptığı çalışmaları hatırlattı. Bursanın, bir tarih başkenti olduğunu ifade eden Altepe, Osmanlının İstanbuldan önceki 130 yılına başkentlik yapmıştır. Kentimizin tarihi kimliğini ayağa kaldırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor ve bu konuda da ödüller alıyoruz. Bursa, tarih konusunda artık dünyaya örnek oluyor dedi.
     Bursanın spor kenti olmasını da istediklerini ifade eden Altepe, şunları kaydetti:
     Bursa ve Türkiyede genç nüfus fazla. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Artık Avrupa ülkeleri de bizim genç nüfusumuzdan yararlanmak istiyor. Bizler de Bursada gençlerimizin sağlıklı bir geleceğe ulaşması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bursada başlayan, devam eden ve biten 102 spor tesisi de halkın kullanımına sunuluyor.
     ORGDER Başkanı Erkan Özbey de kampta 112 genç sporcunun eğitimlere katıldığını belirterek, İstanbul, Çanakkale ve Bursayı kapsayan gezide gençlerin kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını anlattı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER