Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki,

Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, AK Partili gençlerle buluştu


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Gençlik Kollarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanışma etkinliğine katıldı.
     Erciyes Üniversitesi Yerleşkesindeki bir kafeteryada düzenlenen programa Başkan Özhasekinin yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
     Burada bir konuşma yapan Başkan Özhaseki, Türkiyenin AK Parti iktidarı sayesinde sağlık, eğitim ve diğer alanlarda çağ atladığını ifade ederek, halkın gerçek anlamda kendini temsil imkanı bulduğunu söyledi.
     Özhaseki, şunları kaydetti:
     İyi varsa kötü de hep olacak. Her zaman iyi olmaya, iyi şeyler yapmaya gayret edin. İyi olan çizgiyi tutturursanız hayatta hep başarılı olursunuz. Hangi mesleği seçerseniz seçin mutlaka en iyisini tercih edin. İlk kez belediye başkanı seçilerek teslim aldığım Kayseri ile bugünkü Kayseri arasında dağlar kadar fark var. Bir zamanlar sokaklarından pis su akan şehrimizi, bugün dünya şehirlerinin dahi gelerek kardeş şehir olmak istedikleri Kayseriye taşıdık. Bunların hepsi gayretle, azimle çalışarak oldu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER