Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Niyet, vatandaşa hizmet olduktan sonra iş daha da kolaylaşıyor ve sorunlar daha kolay çözülüyor


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Niyet, vatandaşa hizmet olduktan sonra iş daha da kolaylaşıyor ve sorunlar daha kolay çözülüyor dedi.
     SESOBta düzenlenen başkanlar kurulu toplantısında konuşan Toçoğlu, Sakaryanın daha yaşanabilir, kaliteli ve cazip bir şehir olabilmesi için çalıştıklarını söyledi.
     Toplantıda esnaf odaları temsilcilerinin sorularını cevaplayan Toçoğlu, şehrin emanetçisi olduklarını kaydederek, şöyle konuştu:
     Bizler bu yetkiyi vatandaşımız için en güzel şekilde kullanmak hedefiyle çalışma yürütüyoruz. Niyet, vatandaşa hizmet olduktan sonra iş daha da kolaylaşıyor ve sorunlar daha kolay çözülüyor. Bu amaçla esnaflarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyor, istişare toplantıları gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnaflarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER