Büyükşehir Belediyesinden farkındalık çalışması

Büyükşehir Belediyesinden farkındalık çalışması


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi, kadınların toplum içindeki statülerinin farkına varmaları ve karşılaştıkları sorunlarla başa çıkabilmelerine yönelik olarak farkındalık çalışması başlattı.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Kadın Danışma ve Dayanışma hizmet binasında başlayan, farkındalık çalışması eğitimlerinde, kadınların toplum içindeki statülerini fark etmelerini ve olumsuz durumlarda direnç ve yöntem geliştirmelerinin amaçlandığı kaydedildi.
     Prof. Dr. Gülten Seber ve Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi uzmanları tarafından yürütülen ve 14 hafta süreceği bildirilen eğitimlerde, iletişim, şiddet, toplumsal cinsiyet rolleri, kadın hakları, ayrımcılık, anayasal ve medeni haklar başlıklı konular ile kadınların sosyal yaşamdaki rolleri hakkında da bilgi paylaşımının yapılacağı ifade edildi.
    
     -Eğitim İş Sendikası Eskişehir Şubesinden Büyükerşen ziyareti-
    
     Eğitim İş Eskişehir Şube Başkanı Ebru Sungar ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşeni ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Şube Başkanı Sungarın ziyarette yaptığı konuşmada, öğrencilerin eğitim ve öğretimine yönelik projeleri kente kazandırdığı için Başkan Büyükerşen ve ekibine teşekkür ettiği bildirildi.
     Büyükerşenin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocuklara yönelik projelerine devam ettikleri ve en kısa zamanda bu projeleri kentteki çocuklarla buluşturacaklarını ifade ettiği aktarıldı.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinden farkındalık çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER