Büyükşehir Belediyesinin eğitim kurslarında kayıtlar başladı

Büyükşehir Belediyesinin eğitim kurslarında kayıtlar başladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin öğrencilerin derslerine takviye ve vatandaşların da mesleki beceri kazanarak, ekonomik kazanç elde etmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz gerçekleştirdiği mesleki beceri ve eğitim kurslarına kayıtlar başladı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, üniversite hazırlık, 6, 7 ve 8. sınıflar için eğitime destek kursları, model uçak, satranç, diksiyon, İngilizce, Almanca, Fransızca, resim, cam boncuk yapımı, seramik, Autocad, bilgisayar işletmenliği ve enstrüman dallarındaki kurslar, Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezinde gerçekleştirilecek.
     Kayıtlar 1-19 Ekim arasında Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezinde yapılacak. Kurslara katılmak isteyen vatandaşların 1 fotoğraf ve 1 kimlik fotokopisi ile başvuruda bulunmaları gerekiyor.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi olarak, ihtiyaç sahiplerine mesleki beceri kazandırma ve dar gelirli öğrencilerin eğitimine yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, çocuklar için bir taraftan üniversite hazırlık ve okula destek kursları düzenlerken bir taraftan da vatandaşların, özellikle de kadınların ev ekonomilerine katkı sağlamaları amacıyla meslek kursları düzenlediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinin eğitim kurslarında kayıtlar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER