Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmaları


ADANA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin kentin değişik yerlerinde yaptığı çalışmaları denetledi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Sadi Sürenkök ile birlikte Gıda Toptancıları Sitesine giden Zihni Aldırmazı burada ATİKOP Başkanı Nadir Özatan karşıladı.
     Sitelerine yapılan hizmetten dolayı Aldırmaza teşekkür eden Nadir Özatan, Yıllarca sitemize hizmet bekledik ancak geçmişte hiçbir hizmet görmedik. Sizin göreve gelmenizle birlikte bildirdiğimiz her sorunumuza çözüm getirildi. Sizlere ve ekiplerinize teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Aldırmaz da sitelere büyük önem verdiklerini belirterek, Burada insanlar hem ekonomik faaliyette bunuyor, hem de istihdam yaratıyor. Her türlü destek olmak bizim görevimiz şeklinde konuştu.
     Daha sonra Vedat Dalokay Toptancı Haline geçen Zihni Aldırmaz, burada yapılan otopark çalışmasıyla ilgili Yol Müdürü Hüseyin Dündardan bilgi aldı.
     Yol Müdürlüğü ekiplerini yoğun çalışmalarından dolayı kutlayan Aldırmaz, Görüldüğü gibi ekiplerimiz birçok noktada yoğun bir tempoda çalışıyor ve sorunlara çözüm getiriyor. Burada da otopark çalışması yapılıyor. Çalışma bittiğinde halin otopark sorunu çözülmüş olacak. Arkadaşlarımızı özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinin yol çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER