Büyükşehir belediyesi, açtığı Twitter ve Facebook

Büyükşehir belediyesi, açtığı Twitter ve Facebook hesapları ile halkı bilgilendirecek


ANKARA (A.A) - Büyükşehir belediyesi, sosyal paylaşım sitelerinde açtığı hesaplarla halkı bilgilendirecek.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyenin açtığı Twitter ve Facebook hesapları ile halkın bilgilendirilerek şeffaf belediyeciliğin sağlanacağı belirtildi.
     Her türlü soru ve sorunların Twitter ve Facebook üzerinden cevaplanacağı hesaplarda, Büyükşehir Belediyesi bugün ne yapıyor- başlığı ile gün içerisinde gerçekleştirilen çalışmaların açıklanacağı kaydedilerek, belediyenin Twitter hesabı için https://twitter.com/#!/ankarabld linkinden, Facebook hesabı için de https://www.facebook.com/ankarabld adresinden birebir irtibata geçilebileceği açıklandı.
     Türkiyede sosyal medya araçları sayesinde milyonlarca vatandaşın olaylara bakışında klasiğin ötesinde ciddi ve yeni bir değişimin olduğunu belirten yetkililer, şunları kaydetti:
     Biz, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Başkanımız Melih Gökçekin ardından bu değişime ayak uydurma kararı aldık. Kamuoyu ve yerel yönetim arasındaki ilişkinin geliştirilmesi, Ankara halkının en doğru ve samimi bilgilerle donatılması adına çözüm odaklı olarak açtığımız Twitter hesabının içerik planı şu an için, kurumun günlük faaliyetlerinin duyurusu ve hesaba yönetilen sorulara verilen cevaplardan oluşmaktadır.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber Büyükşehir belediyesi, açtığı Twitter ve Facebook Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER