Büyükşehir Belediyesi, ölümünün 14üncü yılında Barış

Büyükşehir Belediyesi, ölümünün 14üncü yılında Barış Mançoyu andı


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk müziğinin unutulmaz ismi Barış Mançoyu ölümünün 14üncü yılında şarkılarıyla andı.
     Barış Manço, ölümünün 14üncü yılında Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikle Antalyada anıldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Atatürk Kültür Merkezi Perge Salonunda organize ettiği gecede, Altındağ Atatürk Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri sahneye çıktı.
     Çocuklar aldıkları eğitimler ışığında Barış Mançonun unutulmaz Adam Olacak Çocuk programını canlandırdı. Çocukların sevgilisi Mançonun unutulmaz şarkıları yine çocuklar tarafından seslendirildi.
     Programda konuşan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, Barış Mançoyu çok özlediklerini ifade etti. Dünyada barışa, sevgiye ihtiyaç duyulan bu günlerde Barış Mançoyu saygıyla andıklarını belirten Akyürek, Bize bu özel gösteriyi sunan çocuklarımıza çok teşekkür ederim dedi.
     Çocuklara kültür ve sanat eğitimleri vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Akyürek, eğitimli çocuklar yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi, ölümünün 14üncü yılında Barış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER