Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Turan:

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Turan: Ulaşım ile ilgili kapasite artırıcı önlemler alınması için çalışmalar sürüyor


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, ulaşım sorununu çözecek önlemler alınması konusunda çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
     Turan, Ulaşım Ana Planı (SUAP) süreciyle ilgili Sakaryadaki sivil toplum kuruluşları için bilgilendirme toplantısı düzenledi.
     Toplantıda konuşan Turan, yapacakları projede toplumun tüm kesiminin görüşlerine önem verdiklerini belirterek, bu anlamda herkesin görüşünü kendilerine bildirmesi gerektiğini anlattı.
     SUAPın ilk etabının 6 ayda raporlandığına işaret eden Turan, Sakarya Üniversitesinden (SAÜ) ulaşımla ilgili 4 öğretim üyesinin de rapor sürecinde rol aldığını ifade etti.
     Turan, projenin 3. aşamasında modelleme yapacaklarını ve bu şekilde ulaşım sorunlarını azaltacaklarını dile getirdi.
     Bu kapsamda vatandaşlarla anket yapacaklarına dikkati çeken Turan, Trafik hareketliliği, hız etütleri, yoğunluk etütlerinin tespit edilmesi gerekiyor. Bisiklet ulaşımı ve yaya ulaşımı ile ilgili derlemeler ise devam ediyor. Ulaşım ile ilgili kapasite artırıcı önlemler alınması için çalışmalar sürüyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Turan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER