Büyükşehir Belediyesi iftar çadırları büyük ilgi

Büyükşehir Belediyesi iftar çadırları büyük ilgi görüyor -Çadırlarda günde 3 bin 500 kişi iftar yapıyor


GAZİANTEP (A.A) - Ramazan ayının gelmesiyle birlikte belediyelerin iftar çadırları başta olmak üzere birtakım etkinlikleri ve eğlence programları vatandaşlardan ilgi görüyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, özellikle üniversite öğrencileri ile çalışan insanlar tarafında büyük rağbet gören iftar çadırları bunların başında geliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin kentin 4 bölgesinde kurduğu iftar çadırı ilgi görüyor.
     Gaziantep Üniversitesinin karşısında bulunan Atakent Parkı içindeki iftar çadırında vatandaşların ve üniversiteli öğrencilerin uzun kuyruklar oluşturduğu gözlendi. İftar çadırını ziyaret eden ve iftarını öğrencilerle birlikte açan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, kendilerine ait 4 iftar çadırında günde 3 bin 500 kişinin iftar yaptığını söyledi.
     Üniversiteli öğrencilerle sohbet eden Güzelbey, Maimili bir öğrencinin Gaziantepte okuduğunu öğrenince mutlu oldu. Gaziantepin bu açıdan önemli ve gelişen bir kent olduğunu vurgulayan Güzelbey, Mübarek ramazan ayıyla birlikte vatandaşlarımıza birtakım eğlence programlarının yanında iftar çadırları da kurduk. Burada insanlarımız gönül rahatlığı içinde iftarlarını yapıyorlar. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin ramazanını tekrar kutluyorum dedi.
     İftara, Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu, Meclis Üyesi Selami Yetkinşekerci ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Muhtar Akyol da katıldı.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi iftar çadırları büyük ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER