Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Akyol: -Halkın daha rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için çalışıyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaz ayını daha rahat geçirmelerini sağlamak için çalışan ekiplerini bilgilendirdi.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşın sıcak yaz aylarında sinek ve kokudan korunması ve bu konuda çalışan personelin daha verimli olmasının sağlanması için bir dizi seminer ve toplantı düzenlendi.
     Seminere katılan Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyol, belediye olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.
     Halkın daha rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için çalıştıklarını ifade eden Akyol, şunları kaydetti:
     Bu bağlamda konusunda uzman kişileri getirip personellerimize ve çalışanlarımıza teknik ve akademik eğitimler veriyoruz. İlaçlama ekibimizdeki 50 kişiyle teknik ve uzman ekibimize bu konuda gerekli eğitimleri veriyoruz. Bu eğitimin sonunda daha bilimsel bir ilaçlama yapacağımızı ümit ediyorum. Tüm bu çalışmalarımız Gaziantep halkının sağlık, sıhhatli ve rahat bir yaz dönemi geçirmeleri için.
     Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Korum Bölümünden Prof. Dr. Hüsrev Mennan ise yaz mevsiminde özellikle sivrisineklerin insanları çok rahatsız ettiğini ve konuda belediyelerin değişik çalışmalar yaptıklarını aktardı.
     Mennan, zamanında ve yerinde yapılan ilaçlama ve temizliğin oluşabilecek sineklerden korunmayı sağlayacağını dile getirdi.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonunda gerçekleşen Kentsel Zararlıların Biyolojisi, Önemi ve Mücadelesi konulu seminere, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı personelleri katıldı.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER