Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve sosyal İşler

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve sosyal İşler Daire Başkanı Yüce: -Hedefimiz Ramazan Ayında 25 bin kişiye iftar yemeği vermek


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve sosyal İşler Daire Başkanı Davut Yüce, Ramazan Ayında 25 bin kişiye iftar vermeyi hedeflediklerini söyledi.
     Ferizli Belediyesinde düzenlenen toplantıda ilçe belediyelerinin sosyal işler sorumlularıyla bir araya gelen Yüce, burada yaptığı konuşmada Ramazan Ayında bazı etkinlikler yapacaklarını anlattı.
     Yüce, geçtiğimiz yıl her ilçede Ramazan Ayı programı düzenlediklerini anımsatarak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlunun da bizzat katıldığı ilçe merkezlerinde büyük cadde veya parkta halkla birlikte iftar yemeklerimiz ve diğer yapılacak etkinlikleri için fikir alışverişinde bulunuyoruz dedi.
     Ramazan Ayı için bazı etkinliklerin hazırlığını yaptıklarını vurgulayan Yüce, şöyle konuştu:
     Hedefimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi tüm ilçelerde belediyelerin uygun gördüğü yerlerde 25 bin kişiyle buluşmak. Yani Hedefimiz Ramazan Ayında 25 bin kişiye iftar yemeği vermek. İftarlarımızın tarihlerini de en yakın zamanda karar alıp ilgili birimlere bildiriceğiz.
     (ULU-MMT-ATA)
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve sosyal İşler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER