Büyükşehir Belediyesi servis aracı plakası dağıtacak

Büyükşehir Belediyesi servis aracı plakası dağıtacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığınca, gelen talepler doğrultusunda servis aracı plakası dağıtımı yapılacağı bildirildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistem Dairesinden yapılan yazılı açıklamada, Antalya Servis Araçları İşletmecileri Odası ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda servis aracı plakası dağıtımı yapılacağı, plaka almak isteyenlerin, 4 Ocak 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar müracaatta bulunabilecekleri kaydedildi.
     Müracaatların Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığına yapılması gerektiğinin ifade edildiği açıklamada, başvuru için gerekli belgelerin incelenmesinden sonra plaka alımına yönelik teklif verme hakkını elde edenlerin isimlerinin belirleneceği belirtildi.
     Açıklamada, şu bilgiler verildi:
     Servis plakası almak isteyenlerin vereceği kapalı teklif zarfları UKOME Genel Kurulu gözetiminde açılarak, en yüksek bedel üzerinden sıralama yapılacak ve C Plaka alma hakkını elde edenler, Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı içinde bulunan ilan panolarında duyurulacak. Dağıtıma katılanlar arasında en düşük teklifi verenlerin birden fazla olması durumunda plaka alacak gerçek ve tüzel kişilerin belirlenmesi amacıyla eşit ücret teklif edenler arasında noter huzurunda kura çekilecek. Kapalı zarf usulü ile yapılacak dağıtımda, istekli çıkmadığı veya teklif olunan bedel komisyonca uygun görülmediği takdirde, yeniden aynı usulle dağıtım tekrarlanacak.
     Açıklamada ayrıca, servis plakalarının muhammen bedelinin, UKOME Genel Kurul Kararı doğrultusunda KDV hariç 20 bin lira olarak belirlendiği bildirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi servis aracı plakası dağıtacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER