Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Yolcu:

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Yolcu: -Vatandaşlarımızın daha rahat seyahat edebilmesi için ulaşım noktalarını yeniliyor


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı İsmail Yolcu, vatandaşların ulaşımlarını daha rahat duruma getirebilmek için ulaşım noktalarını yenilediklerini bildirdi.
     Yolcu, yaptığı yazılı açıklamada, Karaağaç Garajının hizmete girdiğini aktardı.
     Açıklamasında, ulaşım alanında çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Yolcu, Karaağaç Polis Karakolunun arkasında yaptığımız Karaağaç Garajı hizmete girdi. Vatandaşlarımızın daha rahat seyahat edebilmesi için ulaşım noktalarını yeniliyoruz, eksikleri ortadan kaldırıyoruz diye belirtti.
     Ulaşım konusunda kalıcı çözümler üretmeye çalıştıklarını ifade eden Yolcu, açıklamasını şöyle tamamladı:
     Ulaşımda kalıcı çözümler için sürekli adımlar atıyoruz. Bir yandan yeni otobüsler alıyor, diğer yandan ulaşım noktalarımızı yeniliyoruz. Ulaşım noktalarında yaptığımız düzenlemeler kapsamında, Karaağaç Polis Karakolunun arkasında bulunan Yeni Karaağaç Garajı da hizmete girdi. Daha önce Çeşme Meydanı ve Soğan Pazarından kalkan özel halk otobüslerinin tamamı artık Yeni Karaağaç Garajından kalkacak.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Yolcu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER