Büyükşehir Yasasının onaylanması

Büyükşehir Yasasının onaylanması -Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: Belediyemizin hizmetlerini en ücra köşelerde taşımak için başlattığımız çalışma 4 daire başkanımız öncülüğünde yürütülecek


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Belediyemizin hizmetlerini en ücra köşelerde taşımak için başlattığımız çalışma 4 daire başkanımız öncülüğünde yürütülecek dedi.
     Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün Büyükşehir Yasasını onaylamasının ardından, önemli bir çalışma başlattıklarını ifade etti. 4 daire başkanından oluşturulan komisyonun, ilçelerdeki eksiklikleri tespit için çalışmalara başladığını belirten Küçükler, şunları kaydetti:
     Yasa, nüfusu 750 bini aşan illerin, büyükşehir belediyesi kapsamına alınabilmesine imkan tanırken, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin, Sakarya ve Samsun büyükşehir belediyelerinin sınırları, il mülki sınırları olacak. Belediyemizin hizmetlerini en ücra köşelerde taşımak için başlattığımız çalışma 4 daire başkanımız öncülüğünde yürütülecek. Amacımız ilçelerimizin hizmette önceliklerini belirlemek olacak. Sorumluluk alanımızı artıran yasa, Erzuruma ve Türkiyeye hayırlı olsun.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Büyükşehir Yasasının onaylanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER