Çadır kentte Başbakan Erdoğan heyecanı

Çadır kentte Başbakan Erdoğan heyecanı -Nizipteki çadır kentte kalan Suriyeliler, hafta sonu kendilerini ziyaret edecek Başbakan Erdoğanı heyecan ve sabırsızlıkla bekliyor -Zeki Musto: Onu burada görmek bizi onurlandırır. Ç


GAZİANTEP (A.A) - İrfan Aydoğdu - Nizipteki çadır kentte kalan Suriyeliler, hafta sonu kendilerini ziyaret edecek olan Başbakan Recep Tayip Erdoğanı heyecan ve sabırsızlıkla bekliyor.
     Ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan 7 bin 500 Suriyelinin barındığı çadır kentte, Başbakanın ziyareti öncesi heyecanlı bir bekleyiş var. Çadırlarının içini Türk bayraklarıyla süsleyen Suriyeliler, kendilerini ziyaret edeceğini duydukları Başbakan Erdoğana sevgilerini dile getiriyor.
     Türkiyenin ve hükümetin kendilerine olan desteğini minnettarlıkla ifade eden Suriyeliler, Başbakan Erdoğanın kendilerini ziyaret edecek olmasından mutlu.
    
     -Bize kucak açtı
    
     Suriyeli Zeki Musto, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğanın gönüllerinde taht kurduğunu söyledi. Başbakanı karşılamak ve ağırlamak istediklerini belirten Musto, Onu burada görmek bizi onurlandırır. Çünkü o bize herkesten çok kucak açtı, yardım etti dedi.
     Çadır kent sakinlerinden Üla Nasır da dünyanın yakından tanıdığı ve takip ettiği Başbakan Erdoğanın kendilerini ziyaret edecek olmasının güzel olduğunu ifade etti.
     Başbakanı yakından görecekleri için heyecanlı olduklarını belirten Nasır, Erdoğanı çok sevdiklerini ve ziyaretini sabırsızlıkla beklediklerini kaydetti.
    
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Çadır kentte Başbakan Erdoğan heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER