Çalıntı minibüsle polisten kaçtı, bir kişiyi

Çalıntı minibüsle polisten kaçtı, bir kişiyi yaraladı -Yalovada polisin dur ihtarına uymayarak kaçtığı çalıntı minibüsle bir kişiye çarpıp ağır yaralanmasına neden olan zanlı, aracın devrilmesi sonucu yakalandı (Fotoğra


YALOVA (A.A) - Yalovada, polisin dur ihtarına uymayarak kaçtığı çalıntı minibüsle bir kişiye çarpıp ağır yaralanmasına neden olan zanlı, aracın devrilmesi sonucu yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, emniyet güçleri, Yalova-Bursa karayolunda, dün çalınan Mustafa Morgüle ait 77 M 126 plakalı ticari minibüsü fark etti.
     Polisin dur ihtarına uymayan Haki Karahasan (26), kullandığı minibüste bulunan kız arkadaşı Merve Mahi Deniz (24) ile kaçmaya başladı.
     Kirazlı Sanayi Sitesine giren zanlının yönetimindeki minibüs, Çiğdem Işıltaşa (28) çarptı ve devrildi. Polisler, minibüsten çıkan ve açık arazide kaçmaya çalışan zanlıyı ve kız arkadaşını kovalamayı sürdürdü.
     Önce Merve Mahi Denizi yakalayan polis, daha sonra Haki Karahasanın peşine düştü. Karahasan, bu sırada polise silah çekti. Bunun üzerine polisler havaya ateş açtı. Bunun üzerine Karahasan, polise teslim oldu.
     Ağır yaralanan Çiğdem Işıltaş ise olay yerine gelen ambulansla Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Yalova Devlet Hastanesine muayene için getirilen zanlı Haki Karahasana Işıltaşın yakınları saldırmaya çalıştı.
     Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Çalıntı minibüsle polisten kaçtı, bir kişiyi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER