Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Camiler ve Din Görevlileri Haftası -AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya: -Yeryüzünde Kabe-nin bir şubesi durumunda olan camilerimiz, inançların timsali, vahdetin, gayretin, iffet ve istiklalin sembolleridir


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Öksüzkaya, mesajında, bu ülkenin en önemli güzelliğinin, dört bir yanda şaha kalkmış gibi duran camileri olduğunu kaydetti.
     Camilerin içli, derin güzelliğine denk bir başka güzelliğin bulunmasının da mümkün olmadığını vurgulayan Öksüzkaya, şunları anlattı:
     Yeryüzünde Kabe-nin bir şubesi durumunda olan camilerimiz, inançların timsali, vahdetin, gayretin, iffet ve istiklalin sembolleridir. Camilerimiz, kamil manada insan olmanın yollarının öğrenildiği kutsal mekanlardır. Camilerimiz inanan insanları hiçbir ayırıma tabi tutmadan, protokol sırası gözetmeden bünyesinde toplayan, sevginin, saygının, adalet duygularının kazanıldığı, kamil manada insan olmanın yollarının öğrenildiği Allah evleridir. Toplumda temel insani ve ahlaki değerlerin yaşamasına, toplumun manen yükselmesine önemli katkılar sağlamış ve sağlamaya da devam eden camilerimiz, donanımlı ve maneviyatı yüksek din görevlilerimiz ile de kıyamete kadar bu hizmetlerine devam edecektir. Tüm diyanet camiasının ve din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik eder, hizmetlerinde kolaylıklar dilerim.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Camiler ve Din Görevlileri Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER