Çamlıca 1. etap konutların temelini Bakan

Çamlıca 1. etap konutların temelini Bakan Bayraktar atacak


GAZİANTEP (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Çamlıca 1. etap konutlarının temelini atacak.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 13 Aralık Perşembe günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, belediye tarafından inşa edilen konutlar, iş yerleri ve Dumlupınar Sosyal Tesisinin açılışını yapacak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde dört ayrı bölgede kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını belirtti.
     Nuripazarbaşı bölgesinde yıktıkları evlerin yerine yeni modern konutlar yapacaklarını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     İlk etapta bu alanımızdaki 379 konut ve 24 iş yerinin temelini, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelikin katılımıyla atacağız. Bu konutlarımız 2013 yılı sonuna kadar tamamlanacak. Bu alanda 4 etaptan oluşan bin 200 konut inşa edeceğiz.
     Belediye olarak konut yapımında önemli adımlar attıklarını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, Bir yandan kentsel dönüşüm yaparken, diğer yandan da konut yapımına büyük önem veriyoruz. Yaptığımız ve yapımına başladığımız konutlarla birlikte toplamda 5 bin adet konutu Gaziantepin hizmetine sunmuş olacağız değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Çamlıca 1. etap konutların temelini Bakan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER