Çamlıca Mahallesi muhtarı Şahinöz:

Çamlıca Mahallesi muhtarı Şahinöz: Yolumuz çok tehlikeli, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan heyelan ve kaya düşmesi tehdidinin ortadan kaldırılması gerekiyor


GÜMÜŞHANE (A.A) - Torul ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesinin muhtarı Metin Şahinöz, yolun çok tehlikeli olduğunu ileri sürerek, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan heyelan ve kaya düşmesi tehdidinin ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi.
     Şahinöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Kirazlık köyüne yapılan Torul Baraj Gölünde 2009 yılında su tutulması ile mahalleleri ile yoldan yararlanan Yeşilköy, Aksüt, Tokçam, Kirazlık ve Yurt köyü yolunun su altında kaldığını belirtti.
     Çamlıca Mahallesi ile 5 köyün ulaşımının yeni yapılan çevre yolu ile sağlandığını ifade eden Şahinöz, şunları kaydetti:
     Ancak, yeni yapılan yolda kaya düşmesi ve heyelan tehlikesi yaşamaya başladık. Bir süre önce yola kaya düştü. Belediye ekipleri yola düşen kayaları yolun alt bölümüne aktardı ve bu alanda yeni bir yol oluşturdu. Yoldan köylere ve mahallemize çok sayıda araçla yolcu taşınıyor. Her an tehlike ile karşı karşıyayız. Yolumuz çok tehlikeli, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan heyelan ve kaya düşmesi tehdidinin ortadan kaldırılması gerekiyor.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Çamlıca Mahallesi muhtarı Şahinöz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER