Çanda kamyoncular kooperatifinin genel kurulu yapıldı

Çanda kamyoncular kooperatifinin genel kurulu yapıldı -Başkan Beceren ve yönetimi güven tazeledi


ÇANAKKALE (A.A) - SS 52 Nolu Çan Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
     Kooperatif lokalinde yapılan genel kurul toplantısı, yönetim ve denetleme kurulu raporları okundu. Yönetim kurulu raporunda kooperatifin öngörülen 7 milyon 615 bin liralık gelirin yüzde 78 gerçekleşme oranıyla 5 milyon 32 bin 527 lira olduğu belirtildi.
     Raporda, Ülkede yaşanan ve yöremizdeki oluşan kriz ve daralma döneminde kooperatifimizin faaliyet alanları daralmasına karşın kooperatifimizin yönetim anlayışıyla zor şartlar karşısında göstermiş olduğu tutum sayesinde 2012 faaliyet dönemini geçirmiş bulunmaktayız. Yönetim Kurulu olarak 2013 yılında faaliyetlerimizi arttırmak ve üyelerimize yeni iş imkânları sağlamak amacında olacağız denildi.
     Raporlar oy birliğiyle ibra edildi.
     Kooperatifin yönetim kurulu tarafından alınmış kararlara uymayan üyelere ceza verilmesi konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Borçlu üyelerin durumunun da görüşüldüğü genel kurulda, eski borçlulara bir ay, yeni borçlanacaklara da üç ay süre verilmesi, süre içinde borçlarını ödemeyen üyelere hukuki işlem yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.
     Daha sonra tek listeyle geçilen seçimde Hayati Beceren yeniden başkanlığa seçildi.
     Genel kurul toplantısına CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, oda başkanları ile kooperatif üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Sadettin Arslan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Çanda kamyoncular kooperatifinin genel kurulu yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER