Çanakkalede öğrenci servisinin devrilmesi

Çanakkalede öğrenci servisinin devrilmesi -Vali Tuna: Kazada ölü sayısı 3e yükseldi (Fotoğraflı - Görüntülü)


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Yenice ilçesinde öğrencileri taşıyan bir servisin, Davutköy Göleti yakınlarında devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısının 3e yükseldiğini bildirdi.
     Vali Tuna, Hidayet Köklünün kullandığı ve öğrencileri taşıyan 17 YE 351 plakalı minibüsün devrildiği bölgeye giderek inceleme yaptı.
     Daha sonra hastaneye geçerek yaralıları ziyaret eden ve öğrencilerin yakınlarıyla görüşen Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yenicede büyük bir trafik kazasının yaşandığını söyledi.
     Kazada, 3 öğrencinin hayatını kaybettiğini, 4 yaralıdan durumu ağır olan 2 öğrencinin ise Çanakkale Devlet Hastanesinde ameliyata alındığını dile getiren Tuna, Hayatlarını kaybeden çocuklarımızın ailelerine sabır diliyor, yaralılara geçmiş olsun diyorum. Kaza bizi çok üzdü. Yağıştan dolayı araç kontrolden çıkarak savrulmuş. Kaza bu şekilde meydana geliyor. Dikkatsizlik söz konusu. 13 öğrencimiz de Yenice Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildi dedi.
    
     Muhabir: Fersan Uslu / Burak Akay / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Çanakkalede öğrenci servisinin devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER