Çanakkalede vergi rekortmenlerine ödül

Çanakkalede vergi rekortmenlerine ödül


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede, vergi rekortmenleri ödüllendirildi.
     Vergi Haftası kapsamında, Çanakkale Defterdarlığı tarafından düzenlenen ödül töreninde gelir ve kurumlar vergisi alanlarında Çanakkaleli rekortmenlere ödülleri teslim edildi.
     Defterdar Sacide Şakar, Kolin Hotelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, görevde kaldığı yaklaşık 6,5 yıllık süre zarfında defterdarlıkta fiziki ve fiili pek çok yenileme çalışması yaptıklarını söyledi.
     Çanakkalenin ekonomik göstergelerinin kendi kendine yetebilen bir il olduğuna işaret eden Şakar, vergi tahsilat oranlarında Türkiye sıralamasında 14ncü sırada yer aldıklarını bildirdi.
     Şakar, yeniden yapılandırma kapsamında Çanakkaleli mükelleflerin yüzde 87sinin taksitlerini düzenli olarak ödediğini kaydetti.
     Konuşmanın ardından, gelir vergisi birincisi Salim Tokgöze, ikinci Bülent Şarlana, üçüncü Remzi Gulaya, kurumlar vergisi birincisi Selman Tahsildaroğluna, ikincisi Doğan Türkmene, üçüncüsü Berkin Akole plaketleri verildi.
     Törene, Vali Güngör Azim Tuna, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner ile davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Çanakkalede vergi rekortmenlerine ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER