Çanakkaledeki cinayet ve intihar

Çanakkaledeki cinayet ve intihar -Karısını silahla öldürüp intihar eden kişi ile cinayet kurbanı kadının cenazesi, Ereğlide toprağa verildi -Çiftin 3 çocuğu büyük üzüntü yaşadı


ZONGULDAK (A.A) - Çanakkalede karısını silahla öldürüp intihar eden kişi ile cinayet kurbanı kadının cenazesi, memleketleri Ereğli ilçesinde toprağa verildi.
     Çanakkale İskelesinde iki gün önce tabancayla ateş ettiği eşi Hediyenin (32) ölümüne neden olan, olayın ardından intihar eden Ali Eskinin (38) Çanakkale Devlet Hastanesi morgundaki cenazeleri yakınları tarafından Ereğliye getirildi.
     Ereğli Demir ve Çelik Fabrikasına iş yapan taşeron firmada çalışan Ali Eski için Ormanlı beldesine bağlı Sarıkaya Mahallesindeki babaevinin önünde düzenlenen cenaze töreninde 12, 10 ve 5 yaşındaki kızları ile yakınları büyük üzüntü yaşadı.
     Eskinin cenazesi namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.
    
     -Hediye Eskinin cenazesi baba ocağında-
    
     Eşi tarafından öldürülen Hediye Eskinin cenazesi ise Çaylıoğlu beldesine bağlı Ortaköydeki babaevine götürüldü. Evin önünde kılınan cenaze namazının ardından kadının cenazesi, köy mezarlığında defnedildi. Cenaze namazında kadınlar da saf tuttu.
     Babalarını defnetmelerinin ardından annelerinin de cenaze törenine katılan 3 çocuk, güçlükle sakinleştirildi.
     Bu arada, Aile ve Sosyal Politikalar Ereğli İlçe Müdürü Necdet Kocaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, annesi ve babası ölen 3 kardeşin durumunun araştırıldığını belirterek, Yakın akrabalarının yanında kalmaları durumunda kendilerine ayni ve nakdi yardımda bulunacağız. Ancak istemezlerse 3 kardeşi alıp yurda yerleştireceğiz dedi.
    
     -Olay-
    
     Ali Eski (38), Ereğlideki evinden ayrılarak bir yakınının yanında kalmaya başlayan eşi Hediye Eski (32) ile görüşmek için Çanakkaleye gitmiş, iskelede görüştüğü eşi ile yakınları olduğu belirtilen Gülşen Korkmazı silahla yaralamış, daha sonra da silahını şakağına dayayıp intihar girişiminde bulunmuştu.
     Ali ve eşi Hediye Eski, Çanakkale Devlet Hastanesinde ameliyata alınmış ancak yaşamlarını yitirmişti, hafif yaralı yakınları ise küçük sıyrıklarla kurtulmuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Erdinç Aksoy/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Çanakkaledeki cinayet ve intihar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER