Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -Belediye Başkanı Gökhan Tahta At Çocuk Oyuncak Atölyesini ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından projelendirilen ve Güney Marmara Kalkınma Ajansının 2011 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı çerçevesinde desteklediği ÇABAM Tahta At Çocuk oyuncak Atölyesi Projesi kapsamında Küçük Sanayi Sitesi içerisinde faaliyetlerini sürdüren proje ve üretim atölyesini ziyaret etti.
     Üretilen masa üstü ve dış mekan oyuncaklarıyla kent mobilyalarının numunelerini inceleyen Gökhan, öncelikli olarak ana sınıfı, kreş ve özel eğitim sınıfındaki çocuklara yönelik sağlıklı tahta oyuncak setleri üretmeyi hedeflediklerini bildirdi.
     Çocuk oyun alanları ile kentin farklı alanlarında kullanılmak üzere kent mobilyalarının üretiminin de gerçekleştirileceğini ifade eden Gökhan, üretilen materyallerinin teşhirinin ve kentliye ulaşımının sağlanması amacıyla belediyeye ait bir mekanı tahsis etmeyi planladıklarını kaydetti.
     Gökhan, Kısa zaman içerisinde atölyede üretilen sağlıklı tahta oyuncaklar çocuklarımızla buluşacak dedi.
    
     -Sosyal yardımlaşma derneğinden Gökhana ziyaret
    
     Geyikli Beldesi ve Çevre Köyleri Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Belediye Başkanı Ülgür Gökhanı makamında ziyaret etti.
     Dernek yöneticileri Gökhana, Geyiklilerin sıkıntılarını, özellikle de zeytincilik ile ilgili yaşadıkları sorunları iletti, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında ise bilgi verdi.
     Belediye Başkanı Gökhan da dernek yöneticilerine ziyaretten dolayı teşekkür etti, çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER