Çanakkale 1915 Sinopta ücretsiz izlenecek

Çanakkale 1915 Sinopta ücretsiz izlenecek


SİNOP (A.A) - Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, vizyona giren Çanakkale 1915 adlı filmin 3-4 Kasım tarihlerin arasında Sinopta ücretsiz gösterileceğini söyledi.
     Çelik, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çanakkale 1915 adlı filmin 11 ilde ücretsiz gösterileceğini, bu illerden birinin de Sinop olduğunu belirtti.
     Filmin gösterime girmesinin ardından kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekişmesi noktasında olumlu etkiler ortaya çıkacağını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:
     Bu filmi bünyemizdeki bin sporcu ve 500 kursiyerimiz olmak üzere toplam bin 500 seyirciyle buluşturmayı hedefliyoruz. Filmi, günde iki seans halinde ücretsiz olarak gösterime sunacağız. Çanakkale ruhu sürekli gündeme gelmesi gereken bir durum olmalı. Çanakkale ruhu ümmet anlayışından millet anlayışına geçiş sürecini taşıyor. Bu savaşta bütün ırkların tek yürek olduğu bir tablo var. Bu savaş bütün Müslümanların kanlarının birbirine karıştığı, kucak kucağa cesetlerin bulunduğu son savaştır.
    
     Muhabir: Kenan Türkseven
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Çanakkale 1915 Sinopta ücretsiz izlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER