Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan:

Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan: -Bugün hepimize düşen ortak görev, yine yıllar önce Atatürkün de ifade ettiği gibi, Ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyete sahip çıkmak, Çanakkaleyi, Kurtuluş Savaşını kazanan ruhu korumak ve bu


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, büyük önder Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Gökhan, mesajında, yıllarca ulus değil ümmet olarak yaşamış halkların haklarıyla, kadınları eşitlikleriyle, çocukları, gençleri modern eğitim olanaklarıyla tanıştıran Mustafa Kemal Atatürkün yaptığı devrimlerle ülkenin aydınlık geleceğinin sağlam temellerini attığını belirtti.
     Atatürkün bu köklü değişimle gelen başarıyı tüm halkla paylaştığını ifade eden Gökhan, şunları kaydetti:
     Bugün hepimize düşen ortak görev yine yıllar önce Atatürkün de ifade ettiği gibi, Ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyete sahip çıkmak, Çanakkaleyi, Kurtuluş Savaşını kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmak olmalıdır. Aramızdan ayrılışının üzerinden 74. yıl geçen fakat yüreklerimizde ölümsüzleşen, Mustafa Kemal Atatürkün ışık ve hayat kaynağı olmaya devam eden düşünceleriyle aydınlattığı yolda yürümeye devam ederek, sevgi ve saygıyla anıyor, barışın kenti Çanakkale halkı adına şükranlarımızı sunuyorum.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER