Çanakkale Belediyesinin alt ve üstyapı çalışmaları

Çanakkale Belediyesinin alt ve üstyapı çalışmaları


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesi, kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentin en büyük mahallesi olan Barbaros Mahallesi, ihtiyacı uzun yıllar karşılayacak şekilde alt ve üstyapıları ile birlikte yenileniyor. Çalışmalar kapsamında daha önce kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi revize edilen Sarıçay Caddesinde, üstyapı çalışmalarına başlandı. Söz konusu alanda zemin düzeltme ve kaldırım bordürlerinin döşeme çalışmaları devam ediyor.
     Barbaros Mahallesinde gerçekleştirilen diğer çalışma ise Şekerpınar Mevkisi Hacı Faik Caddesinde sürdürülüyor. Bölünmüş yol olarak planlanan caddede orta refüj ve kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Düzenleme çalışmalarının ardından Hacı Faik Caddesi sıcak asfaltla kaplanacak.
     Ayrıca daha önce Cuma Pazarı karşında yer alan işçiler kahvehanesi, Namık Kemal Mahallesi Muhtarlık Binasının yanına taşınarak, eski kahvehanenin olduğu alanda da yapılan meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı.
     Söz konusu meydan, dinlenme alanları ve peyzaj düzenlemeleri ile kentlinin kullanımına sunuldu.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Çanakkale Belediyesinin alt ve üstyapı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER