Çanakkale Belediyesinin çalışmaları

Çanakkale Belediyesinin çalışmaları


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesi tarafından kentin belirli noktalarında devam eden alt ve üstyapı çalışmaları Barbaros Mahallesinde sürüyor.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Çanakkale Belediyesinin her geçen gün gelişen kentin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığı alt ve üstyapı düzenlemeleriyle çalışmalarına hız verdiği belirtildi.
     Bu kapsamda kent nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan Barbaros Mahallesinde mevcut altyapı sistemlerinin, kentin ihtiyacını uzun yıllar karşılayacak şekilde yeniden yapılandırılmasının sürdürüldüğünün ifade edildiği açıklamada, şöyle denildi:
     Barbaros Mahallesinde gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları ile Hacı Faik Caddesi, Plaj Caddesi, Sülün Sokak, Kılavuz Sokak yol yapım, kaldırım ve orta refüj düzenlemeleriyle birlikte yol çizgileri tamamlanarak kente kazandırıldı. Çalışmalarda ayrıca Barbaros Mahallesinde yer alan ara sokaklarda da parke, taş yol ve kaldırım döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Barbaros Mahallesinde gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarına altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokakları kapsayan program dahilinde devam edilecek. Çalışmalar kapsamında son olarak Aynalı Çeşme Sokaktaki çeşme yenilenerek kullanıma sunulurken Fatih Sokaktaki çeşmede yenileme çalışmaları devam ediyor.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkale Belediyesinin çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER