Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü

Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -MHP Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Nalbantoğlu: -Çanakkale Deniz Zaferi Türk milletinin birlik ve beraberliğini simgeliyor (Fdtoğraflı)


KIRKLARELİ (A.A) - MHP Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Osman Furkan Nalbantoğlu, Çanakkale Deniz Zaferinin Türk milletinin birliğini ve beraberliğini simgelediğini bildirdi.
     Nalbantoğlu, Şevket Dingiloğlu Parkında yaptığı açıklamada, Türk milletinin Çanakkale Deniz Zaferinde tek vücut olarak, büyük bir azimle destan yazdığını söyledi.
     Çanakkale Zaferiyle Çanakkale Geçilmez gerçeğini tüm dünyanın kabul ettiğini belirten Nalbantoğlu, Ürkmeyen, çekinmeyen, korkmayan ve yenilmeyi aklına bile getirmeyen millet kudretinin şahlanışıdır Çanakkale. Türk milleti üzerine gelen yedi düveli, boğazına çöken düşman unsurlarını, kalbine hançer vurmak için pozisyon almış kirli emelleri, şehitliğe koşar adım giden evlatları sayesinde defetmiştir. Çanakkalenin geçilemeyeceği, yurdumuzun teslim alınamayacağı imrenilecek bir özveriyle ispatlanmıştır. Çanakkale Deniz Zaferi Türk milletinin birlik ve beraberliğini simgeliyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Salim Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER