Canik Belediye Başkanı Genç:

Canik Belediye Başkanı Genç: - Kuzey Yıldızında konut başvuruları 8 Şubatta sona eriyor


SAMSUN (A.A) - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin yaşayacağı Kuzey Yıldızının yeni bir yaşam alanı olduğunu belirterek, İnsanlarımız hızla büyüyen Canikte yerlerini şimdiden ayırtmalı dedi.
     Canik Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle ikinci etap çalışmaları süren ve toplam 2 bin 688 konuttan oluşan Kuzey Yıldızında satışa çıkarılan 675 konuta başvurulan 8 Şubatta sona eriyor.
     Konut satışlarının beklenenin üzerinde gittiğini belirterek, son başvuru tarihinin yaklaştığını hatırlatan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik ilçesi sınırları içerisinde yeni bir şehir doğduğunu Samsunlulardan başvuru için geç kalmamalarını istedi.
     Toplam 750 milyon lira bütçeyle 383 dönüm alan üzerine kurulan ve 3 etaptan oluşan Kuzey Yıldızı projesinin tamamlandığında yaklaşık 14 bin insana çağdaş yaşam imkanı sunacağını ifade eden Genç, İçerisinde anaokulu, ilköğretim okulu, lisesi, alışveriş merkezleri, sosyal donatıları, spor alanları, özel hastanesi, karakolu, camisi ile eksiksiz bir yaşam alanı olan Kuzey Yıldızı Samsunun gururudur. Bunu Canik Belediyesi olarak başarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
     Canikin şimdiden bölgenin göz bebeği haline geldiğini ifade eden Genç, Kuzey Yıldızında konut başvuruları 8 Şubatta sona eriyor. İnsanlarımız hızla büyüyen Canikte yerlerini şimdiden ayırtmalı diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Canik Belediye Başkanı Genç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER