Canik Belediye Bayan Basketbol Takımı, yapılanıyor

Canik Belediye Bayan Basketbol Takımı, yapılanıyor


SAMSUN (A.A) - Bu yıl Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele edecek Canik Belediyesi Bayan Basketbol Takımı lig öncesi yapılanmasını sürdürüyor.
     Mavi-Beyazlılarda üç önemli görevin isimleri belli oldu. Canik Belediyesi Bayan Basketbol Takımında Genel Menajer olarak Banu Özgür, Antrenörlüğe Murat Alkaş, yardımcılığına ise Anıl Tağtekin getirildi.
     Canik Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri Selçuk Kemeröz, 2012-2013 basketbol sezonunda ligin renkli takımı olacaklarını iddia etti.
     Her geçen yıl deneyimlerinin arttığını belirten Kemeröz, TKBLde kalıcı olmak istediklerini ve bunun yolunun kurumsallaşmaktan geçtiğini bildiklerini ifade etti. Tüm Samsun halkının sempatisini kazanacaklarına inandığını söyleyen Kemeröz, Değerli bir ekip oluşturduk, meyvelerini toplayacağız dedi.
     Canik Belediyesi Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Murat Alkaş da, Transfer çalışmalarımıza başladık, Türk oyuncu sayısının azlığı bizi zorlasa da takımımızı en kısa zamanda kurup çalışmalara başlayacağız. Zor bir sezon olacak ancak Canik basketbolunu hak ettiği yere taşımak için buradayım diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Canik Belediye Bayan Basketbol Takımı, yapılanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER