Cansuyu Derneğinden öğrencilere eğitim yardımı

Cansuyu Derneğinden öğrencilere eğitim yardımı -Dernek, ailesi ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye çanta, defter, kalem gibi malzemelerden oluşan eğitim setleri hediye etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, ailesi ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye çanta, defter, kalem gibi malzemelerden oluşan birer eğitim seti hediye etti.
     Dernek üyeleri, Harbiş Mahallesindeki dernek deposunda, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için hazırlanan eğitim setlerini dağıtmaya başladı.
     Veliler, çocuklarıyla dernek deposuna gelerek, çanta, defter ve kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim setlerini teslim aldı.
     Dernek İl Temsilcisi Mehmet Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, derneğin yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahibi kişilere yardım elini uzatığını, okulların açılmasıyla da öğrencilere yönelik çalışma başlattıklarını bildirdi.
     Derneğin tespitlerinin yanı sıra okul idarelerden aldıkları bilgiler doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerin belirlendiğini ve çocuklar için eğitim setleri hazırlandığını ifade eden Demir, Şimdiye kadar yaptığımız tespitler kapsamında 500 civarında öğrenciye destek verdik. Hedefimiz bin öğrenciye ulaşmak. Okullar yeni açıldı ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler var. İhtiyaç sahibi olana yardımı ulaştıracağız dedi.
     Demir, belirledikleri ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına Kurban Bayramı öncesinde de giysi ve ayakkabı yardımı yapacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Cansuyu Derneğinden öğrencilere eğitim yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER