Çarşambada Yeni Dünya ve Erbakanı Anma

Çarşambada Yeni Dünya ve Erbakanı Anma konferansı


SAMSUN (A.A) - Çarşambada, Saadet Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı tarafından Yeni Dünya ve Erbakanı Anma konferansı düzenlendi.
     Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Çakır, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen konferansta, eski başbakanlardan Necmettin Erbakanın Türkiyede yaşanan sıkıntıların ardından iktidara geldiği dönemde işçiye, memura, emekliye yaptığı zamlarla ülkeyi refaha ulaştırdığını söyledi.
     Programa konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi MKYK Üyesi Cemil Çolak ise Hocamız ağır sanayide atılımlar yaparak, bu ülkenin vatandaşlarına yüzde yüzlerin üzerinde zamlar yaparak bu insanlara yokluk yaşadıkları dönemde nefes aldırmıştı. Bunu yapabilecek olanlar da hocamızı kendine örnek alanlar ve hocamızın bilgi ve tecrübelerinden yararlanabilenlerdir dedi.
     Konuşmaların ardından Çakır, Çolaka Çarşamba ayakkabısı armağan etti. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli de Çakıra Necmettin Erbakanın girişimleriyle yapılan Çarşamba Şeker Fabrikasının temel atma töreninden bir fotoğraf hediye etti.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman / Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Çarşambada Yeni Dünya ve Erbakanı Anma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER