Çarşı yeni buluşma mekanına kavuştu

Çarşı yeni buluşma mekanına kavuştu -BURFAŞ tarafından yaptırılan Ertuğrulbey Meydan Kafe, hizmet vermeye başladı


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Park Bahçe Sosyal Kültürel Hizmetler Ticaret A.Ş. (BURFAŞ) tarafından yaptırılan Ertuğrulbey Meydan Kafe, Cumhuriyet Caddesinde hizmet vermeye başladı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ertuğrulbey Meydan Kafenin açılış törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cumhuriyet Caddesinde yer alan kafeteryanın özellikle çarşıya alışverişe gelen vatandaşlar için önemli bir buluşma mekanı olacağını söyledi.
     Altepe, Tarihi Hanlar Bölgesi ile komşu olan Ertuğrul Bey Meydanında düzenlenen kafeteryada, kahve içmenin insanda tarihle sohbet etmek gibi farklı bir his bıraktığını belirterek, Halkımızın çarşı öncesi ve sonrasında buluşacakları, güzel vakit geçirecekleri ve Bursanın eşsiz ürünlerini tadacakları bu kafeteryanın hayata geçirilmesinden dolayı başta BURFAŞ şirketimiz olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum dedi.
     Tarihi Hanlar Bölgesinin geliştirilmesi çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Altepe, bölgenin dünya kültür mirası açısından kendileri için hayati önem taşıdığını söyledi.
     Açılış törenine, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, BURFAŞ Genel Müdürü Mustafa Çaltılı ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Çarşı yeni buluşma mekanına kavuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER