ÇATSO, TEB ile işbirliği protokolü imzaladı

ÇATSO, TEB ile işbirliği protokolü imzaladı


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇATSO), Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile işbirliği protokolü imzaladı.
     ÇATSO Toplantı Salonunda düzenlenen protokole, ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Meclis Başkanı Cafer Özkan, TEB Ankara Bölge KOBİ Bankacılığı Ankara Bölge Satış Müdürü Serkan Kitis, TEB Çankırı Şube Müdürü Hakan Emre Çınar ve ÇATSO üyeleri katıldı.
     Çelikten imza töreninde yaptığı konuşmada, oda üyelerine daha iyi katkı sağlamak için bu tarz protokolleri imzaladıklarını belirterek, finans sektöründe kim daha iyi fırsatlar sunuyorsa, onunla iş yaptıklarını belirtti.
     Finans sektörünün ticarette çok önemli olduğunu belirten Çelikten, Finans sektörü ticaretin olmazsa olmazlarından. Banka müdürlerimiz, diğer bankalara nazaran daha avantajlı olacaklarını söylüyorlar. Bakalım avantajlı mı değil mi, arkadaşlarımız görecekler. Sonuçta bankayla iş yapacak olan arkadaşlarımız. Bizde bundan dolayı işbirliği protokolü yapıyoruz dedi.
     Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cafer Özkan ise, bankanın Çankırı için hayırlı olmasını dileyerek, Çankırıya 13. banka açıldı. Rekabetin olduğu yerde kalite artacaktır. Yeni açılan bir şube diğerlerinden farklı bir fırsat verecektir diye konuştu.
     TEB KOBİ Bankacılığı Ankara Bölge Satış Müdürü Serkan Kitis de, Çankırıda hem istihdam yaratmak, hem de şirketlerin ihtiyaçlarına cevap vermek için şube açtıklarını belirterek, Burada tarım bankacılığında lider olmayı hedefliyoruz. Ayrıca, şehrin dinamiklerine de destek olmak istiyoruz. Yani amacımız şehre destek olmak ve Türk ekonomisine katkı sağlamak ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Özgür Alantor
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber ÇATSO, TEB ile işbirliği protokolü imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER