Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Gebeş:

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Gebeş: -Önümüzdeki yıl kanalizasyon projemize başlayacağız. Meclisimizle bu konuda gerekli kararları aldık. Yazışmalarımızı tamamladık ve projemiz su anda ihale aşamasındadır


ZONGULDAK (A.A) - Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, önümüzdeki yıl kanalizasyon projesine başlayacaklarını kaydetti.
     Gebeş, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin aralık ayı olağan meclis toplantısının vatandaşların katılımıyla gerçekleştiğini belirtti.
     Belediyelerinin piyasaya, kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra personellerine borcu bulunmadığını ifade eden Gebeş, şunları kaydetti:
     Belediye kasamızda 150 bin lira nakit para bulunmaktadır. TOKİ konutlarının ve yatırımcıların sağlamış olduğu nüfus artışıyla beraber belediyemizin gelirleri artmıştır. Bu da vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönmektedir.
     Beldemizde eğitime sınırsız destek olmaya devam ediyoruz. Okul idare yöneticileriyle istişare içerisinde bulunarak okullarımızın her türlü ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Bunun yanında üniversite de okuyan öğrencilerimize burs yardımı yaptık. Öğrenci başına hesaplarına 300 lira para yatırdık. Türkiyede bu yardımı yapan sayılı belediyelerdeniz.
     Önümüzdeki yıl kanalizasyon projemize başlayacağız. Meclisimizle bu konuda gerekli kararları aldık. Yazışmalarımızı tamamladık ve projemiz su anda ihale aşamasındadır. Projemizin bize olan maliyeti 24 trilyon olup bu giderin 12 trilyonluk kısmını belediye bütçemizden diğer kısmını İller Bankası aracılığında hibe yolunu kullanarak karşılayacağız.
     Beldemiz kabuğunu kırmış hatta kabuğuna sığmaz hale gelmiştir. Bu makamlar dert yanma makamı değil dert çözme makamıdır. Allah bu makamları bizden daha iyi hizmet verebilecek olanlara da nasip etsin. Beldemiz her gün ilerlemekte ve gelişmektedir.
    
     Muhabir: İbrahim Tığ / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Gebeş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER