Çayırovada hobi bahçeleri şekilleniyor

Çayırovada hobi bahçeleri şekilleniyor


KOCAELİ (A.A) - Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Cumhuriyet Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden hobi bahçeleri projesini inceledi.
     Çayırova Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde planlanan ve proje kapsamında çalışmalarına devam edilen hobi bahçeleri alanında incelemelerde bulunan Akbaş, hobi bahçelerinin yeşillendirme ve bitkilendirme çalışmalarının başladığını belirtti.
     Yaptığı incelemelerde ilgili müdürlük yetkililerinden bilgi alan Akbaş, projenin tamamlanması ile birlikte büyük bir alanda güzel bir hizmetin üretileceğini belirtti.
     Akbaş, 38 bin metrekarelik bir alan içerisinde yapım çalışmaları devam eden hobi bahçelerinde yaklaşık 183 adet üretim alanının bulunacağını ifade ederek, bu alanların 5x8 metre ebatlarında 40 metrekarelik alanlara sahip olacağını söyledi.
     Üretim alanlarının yanı sıra 1 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolu, 1 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu, oturma, dinlenme alanları, paten ve gösteri alanı, otoparkı, fitness alanları, piknik alanı, güvenlik birim yeri, 12 bin metrekare çim yüzey ile 4 mevsim yeşil kalabilme özelliği olan ve renk değiştiren fidanların yer alacağını anlatan Akbaş, hobi bahçelerinin tamamlanmasıyla birlikte organik ürünlerin yetiştirilmesine başlanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çayırovada hobi bahçeleri şekilleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER