ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu, Samsunda bölge

ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu, Samsunda bölge ve bayileri denetledi


RİZE (A.A) - ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ÇAYKUR Samsun Bölge Müdürlüğüne bağlı bayileri denetlediği bildirildi.
     ÇAYKUR Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sütlüoğlunun Samsundaki bayiler ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bire bir bilgi aldığı belirtildi.
     Sütlüoğlunun Samsundaki bayilerin iş yerlerini ve depolarını denetlediği, ardından da Amasya ve Merzifona geçtiği ifade edilen açıklamada, Sütlüoğlunun, Samsun Bölge Müdürlüğüne bağlı, Sinop, Çorum, Tokat, Ordu illerine, ilerleyen zamanda bire bir ziyaretlerde bulunacağını ve bayilerin çalışmalarını yerinde inceleyeceği kaydedildi.
     Açıklamada, Sütlüoğlunun şu ifadelerine yer verildi:
     Bölgelerimizin hepsini ziyaret ettim. Bölgelerimize bağlı onlarca bayimizi bizzat iş yerlerinde ziyaret ediyorum. Kendileri ve sahada olan elamanlarıyla bire bir görüşüyorum. O şehirlerdeki alışveriş merkezleri, süpermarket ve hipermarketlerin raflarındaki çaylarımızı inceliyorum. Şu anda bölgelerimize bağlı henüz zaman darlığından gidemediğim illerimizin hepsine belli bir plan ve program çerçevesinde gideceğim. Bayilerimiz bu ziyaret ve denetleme çalışmalarımızdan büyük mutluluk duyduklarını ifade ediyorlar. Zaten Türkiye genelinde beş yüze yakın satış ve pazarlama eğitimi almış, pazarlamanın sahasından gelen satış destek elamanlarımız var. Türkiye genelinde çay satışlarımızda ve raflardaki ürünlerimizin varoluşlarında büyük bir atraksiyon başlatmış bulunmaktayız. Marketlere yönelik ürün tanıtım, teşhir, satış ve destekleme faaliyetlerimizi hayata geçirerek her gün büyümekteyiz.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu, Samsunda bölge Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER