Çayları polis ısmarlayacak

Çayları polis ısmarlayacak -Gaziantep Emniyet Müdürlüğünce başlatılan "Çaylar Bizden" projesi kapsamında polisler, vatandaşlarla kahvehanelerde bir araya gelecek


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Emniyet Müdürlüğünce, güvenlik konularında bilinçli bir toplum oluşturmak için "Çaylar Bizden" projesi hayata geçirildi.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 ay sürecek proje çerçevesinde 48 kahvehaneyi ziyaret ederek, kentin genel asayiş durumu ile hırsızlık, dolandırıcılık olaylarına karşı alınabilecek tedbirler, ev ve iş yeri güvenliği, 155 Polis İmdat Hattının aranmasının teşvik edilmesi gibi konularda vatandaşları bilgilendirecek.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilk etapta İncilipınar Mahallesindeki bir kahvehaneyi ziyaret eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Özbay ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erdoğan Erol, vatandaşlara çay ve pasta ikramında bulunarak, güvenlik konusundaki sorunları dinledi.
     Bu arada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri de vatandaşlara çeşitli konularda bilgi vererek, broşür dağıttı.
     Uygulamadan memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar da projenin mahallelerde meydana gelebilecek güvenlik sorunlarının önlenmesi açısından etkili olabileceğini kaydettiler.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Çayları polis ısmarlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER