Çelik

Çelik-İş Sendikasından Vali Cerraha ziyaret


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Ali Cengiz Gül ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
     Vali Cerrah, ziyarette yaptığı konuşmada, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinin büyüdüğünü ve işçi sayısının arttığını belirtti.
     Osmaniyelilerin eskiden çalışmak için komşu illere gittiklerini belirten Cerrah, Organize sanayi bölgemizin büyümesiyle birlikte artık kendi memleketlerinde çalışabiliyorlar. Bölgenin genişlemesi ve daha çok fabrikanın kurulması için çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız hem ilimizin bir sanayi kentine dönüşmesini sağlamak hem de işsizlik problemini çözmek diye konuştu.
     Vali Cerrah, sendika temsilcilerine çalışmalarında başarılar diledi.
     Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Ali Cengiz Gül ise Vali Carraha sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Organize Sanayi Bölgesinin kurulması ile Osmaniyede işçi sayısının arttığını belirten Gül, Osmaniyede OSB sayesinde çalışan işçi kitlesi oluştu. Bu nedenle Osmaniyede de Çelik-İş Sendikasına ihtiyaç olduğunu düşündük ve örgütlenme çalışmalarına başladık. Sendikamızın, pozitif etki vereceğini düşünüyoruz. Osmaniyede öncelikle temsilcilik açtık. Daha sonra bu temsilciliği şubeye dönüştürmeyi planlıyoruz dedi.
     Ziyarette Ali Cengiz Güle Yönetim Kurulu üyeleri Metin Önder, Turgut Bağrıyanık, Cihan Önal, Bayram Altının yanı sıra Çelik-İş Sendikası Osmaniye İl Temsilcisi Mehmet Gündüz de eşlik etti.
     Çelik-İş Sendikası Osmaniye İl Temsilcisi Mehmet Gündüz, ziyaret sonunda Vali Celalettin Cerraha üzerinde sendikanın logosu bulunan fincan takımı hediye etti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman/Mutlu Bozdağ/Volkan Kaşık
     Yayıncı: Süleyman Tıraş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER