Çelik

Çelik-İş Sendikası işçilerle buluşacak


KARABÜK (A.A) - Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören, Genel Başkanları Cengiz Gülün Karabüke gelerek sendikalarına üye işçilerle bir araya geleceğini bildirdi.
     Üngören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 yıldır Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞde yetkisizlik yaşandığını ancak hukuk mücadelesini kazanarak hak ettikleri yetkiyi aldıklarını şimdi KARDEMİR ve işçileri için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.
     Genel Başkanları Gülün yarın Büyük Kulüpte işçisiyle görüş alışverişinde bulunacağının altını çizen Üngören, İşçilerimizle bir araya gelerek sorunlar ve istekler paylaşılacak. İşçilerin talepleri dinlenecek. Genel başkanımız da işçilere görüşlerini ve yaptığı çalışmaları anlatacak. Çok yararlı bir görüşme olacağı düşüncesindeyiz. Alınan toplu sözleşme yetkisi kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz diye konuştu.
     Üngören, bugün ayrıca KARDEMİRe Hak İş Konfederasyonu ve Çelik-İş Sendikasının davetlisi olarak Mısırlı bazı sendikacıların geldiğini ve fabrika hakkında bilgi aldıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER