Cenazesi 7 yıl sonra defnedilecek

Cenazesi 7 yıl sonra defnedilecek -Yalovada, şubat ayında Paşaköy mevkisinde bir araziye gömülü bulunan kemiklerin, 2005te kaybolan Fatih Geçere ait olduğu kesinleşti -Geçerin cenazesi, pazar günü toprağa verilecek


YALOVA (A.A) - Yalovada, şubat ayında Paşaköy mevkisinde bir araziye gömülü bulunan kemiklerin, 2005te kaybolan Fatih Geçere ait olduğu kesinleşti. Geçerin cenazesi, pazar günü toprağa verilecek.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre; İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yalovanın merkeze bağlı Samanlı köyünde bakkal işletmeciliği yapan Sinan Yiğit ve annesi Naciye Yiğit ile 7 yıldır kayıp olan Fatih Geçerle ilişkili soruşturmada, ocak ayında önemli bulgulara ulaştı. Cinayetleri işledikleri iddiasıyla Hüseyin D. İstanbulda, Erkut A. ise Yalovada yakalandı ve sorguya sorguya alındı. Zanlılar, bakkalı soymak amacıyla Sinan ve Naciye Yiğiti öldürdüklerini itiraf etti. Zanlıların emniyetteki sorgusu esnasında Ağustos 2005ten bu yana kayıp olan 1981 doğumlu Fatih Geçerin akıbeti de açıklığa kavuştu. Arkadaş oldukları Geçeri alnına sıktıkları tek kurşunla öldürüp cesedini merkeze bağlı Soğucak köyü Paşaköy mevkisinde bir araziye gömdüklerini itiraf eden zanlılar tutuklandı.
     Şubat ayında, söz konusu yerde yapılan aramada, Geçere ait olduğu değerlendirilen bazı kemikler bulundu. Kemikler, kriminal laboratuvara gönderildi. İnceleme geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve DNA testi sonucunda, bulunan kemiklerin Geçere ait olduğu belirlendi.
     Fatih Geçerin babası Fethi Geçer, cenazenin pazar günü öğle namazını müteakip Samanlı Köyü Camisinden kaldırılacağını belirtti. Geçer, çocuğunun öldürüldüğüne hala inanamadığını dile getirerek, zanlıların yargılanmasına bir an önce başlanmasını istedi.
     Öte yandan; Hüseyin D. ile Erkut Anın, anne-oğul cinayetiyle ilgili yargılanmalarına, Yalova Ağır Ceza Mahkemesinde devam ediliyor.
    
     Muhabir : Erhan Erdoğan
     Yayıncı : Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Cenazesi 7 yıl sonra defnedilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER