Çevre Gününde işe yürüyerek gittiler

Çevre Gününde işe yürüyerek gittiler -Adanada Toyota Onatça Plaza çalışanları 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında işyerine yürüyerek giderken, müşterilere toplu taşıma araçlarını kullanmalarını önerdikleri mektup ile fidan dağıt


ADANA (A.A) - Adanada 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Toyota Onatça Plaza çalışanları işe yürüyerek giderken, müşterilerine toplu taşıma araçlarını kullanmalarını önerdikleri mektup ile fidan dağıttılar.
     Etkinlik kapsamında plaza çalışanları, toplu taşıma araçlarıyla şehir merkezinde bir araya gelip, D-400 karayolu Ceyhan istikametindeki iş yerlerine yürüyerek gitti. Yaklaşık 7 kilometre yürüyen plaza çalışanları, atık kağıtlardan hazırladıkları pankartlarla Dünya Çevre Gününe dikkati çekmeye çalıştı. Çalışanlar, yürürken yerdeki atıkları toplayarak, çevre temizliğine katkıda bulundu.
     Onatça Motorlu Taşıtlar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, personelin 2 gün süresince üzerinde doğayı sev, yeşili yaşat ve çevreyi koru yazan tişörtlerle çalışacağını söyledi.
     Dünya Çevre Gününe dikkati çekmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Onatça, Çalışanlarımız bugün işe yürüyerek geldi. Ayrıca müşterilerimize içerisinde çevreyi korumanın püf noktalarının bulunduğu bir mektup ile çam fidanı hediye ediyoruz. Çevreci plazamızda son iki yıldır güneş enerjisinden ürettiğimiz elektrikle 60 ton karbondioksit salınımını engelledik. Ayrıca biriktirdiğimiz yağmur suları ile bin 700ü meyve toplam bin 900 ağacımıza hayat verdik. Etkinliklerimizle çevreye dikkati çekmeye devam edeceğiz dedi.
     Otomobil almak için plazaya gelen müşterilere dağıtılan mektuplardaki Olabildiğince toplu taşımayı tercih ediniz. Kısa mesafeleri yürüyünüz veya bisiklet kullanınız. Otomobillere 2 veya daha fazla kişi ile bininiz şeklindeki uyarılar dikkati çekti.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar / Ali Güreli
     Yayıncı: Affan Kulunyar
<< Önceki Haber Çevre Gününde işe yürüyerek gittiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER