Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: AK Parti, Türk milletinin dokusundan gücünü alan bir parti. Bizler günübirlik politikalar üretmiyoruz. Bu yüzden 10 yıldır iktidarız


UŞAK (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Partinin, Türk milletinin dokusundan gücünü aldığını belirterek, Bizler günübirlik politikalar üretmiyoruz. Bu yüzden 10 yıldır iktidarız dedi.
     Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erdeni ziyaret eden Bakan Bayraktar, burada bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşların ilde devam eden yatırımlarıyla ilgili bilgi aldı.
     Bayraktar, Uşaka modern bir devlet hastanesi kazandırdıklarını, ilçede devam eden hastane inşaatlarının olduğunu belirterek, Kente 5 etap olmak üzere toplu konut yaptık. Bugün temelini atacağımız kentsel dönüşüm projesini çok önemsiyoruz. Bu projelerle Uşakın yüzü değişecek dedi.
     Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşların kentte başarılı projelere imza attığını, kentin önemli sorunlarının bu sayede çözüldüğünü dile getirdi.
    
     -Daha yapacağımız çok şey var-
    
     Ziyaretin ardından AK Parti Uşak İl Başkanlığına geçen Bakan Bayraktar, partililerle biraraya geldi. Burada konuşan Bayraktar, Türkiyenin son 10 yılda büyük bir atılım gerçekleştirdiğini, tüm dünya ülkelerinin Türkiyeye imrenerek baktığını kaydetti.
     Türkiyenin coğrafi konumu gereği riskli bir bölgede bulunduğunu, bu yüzden çok dikkatli olmanın gerektiğini ifade eden Bayraktar, 2023 hedefi koyduk. Bu hedefi gerçekleştireceğimizden kimsenin endişesi olmasın. AK Parti, Türk milletinin dokusundan gücünü alan bir parti. Bizler günübirlik politikalar üretmiyoruz. Bu yüzden 10 yıldır iktidarız. Daha yapacağımız çok şey var dedi.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER