Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: Vatandaş diyor ki, Bizim burada kentsel dönüşüm yapma. Yapmayacağız. Kesinlikle istenmeyen yerlerde yapmayacağız. Hangi yerde vatandaşların rızası varsa oradan başlayacağız (Fotoğrafl


ELAZIĞ (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili, Vatandaş diyor ki, Bizim burada kentsel dönüşüm yapma. Yapmayacağız. Kesinlikle istenmeyen yerlerde yapmayacağız. Hangi yerde vatandaşların rızası varsa oradan başlayacağız dedi.
     Bakan Bayraktar, TOKİ ve Memur-Sen işbirliğinde yaptırılan 834 konutun anahtar teslim törenine katılmak için geldiği Elazığda, Vali Muammer Erolu ziyaret etti.
     Bayraktar, ziyarette, Elazığda neler yapıldığını, talepleri ve ihtiyaçları yerinde görmek için kente geldiğini söyledi.
     Elazığın deprem kuşağında olduğuna dikkati çeken ve kentsel dönüşüm yapılırken daha dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Bayraktar, Buradaki ihtiyaçlara bakıyoruz. Valimizin, belediye başkanımızın talepleri nelerdir- Milletvekili arkadaşlarımızla bunları inceliyoruz diye konuştu.
     Bayraktar, kentlerin marka değerlerini artırma iddiasında olduklarını belirterek, Biz artık Avrupa Birliğine girmek, dünyayla bütünleşmek için mücadele veriyoruz. Modern yapıyla, bilimsel dünyayla örtüşmek için mücadele veriyoruz. Dünyanın 16. büyük ekonomisiyiz. Bu bakımdan şehirlerimizi de düzensiz, kaçak, mühendislik hizmeti almayan, enerjiyi savuran yapılardan kurtarmamız lazım. Böyle bir gayretin içerisindeyiz ifadesini kullandı.
     Bir gazetecinin, Elazığ ile ilgili başka planlarınız var mı- sorusu üzerine Bayraktar, kentsel dönüşüm yapacaklarını belirterek, bu konuda basından destek istedi.
    
     -Hangi yerde vatandaşların rızası varsa oradan başlayacağız-
    
     En çok desteklenmeleri gereken konunun bu olduğunu dile getiren Bayraktar, Allah rızası için bizi destekleyin. Biz rıza olmayan yere girmeyiz. Vatandaş diyor ki, Bizim burada kentsel dönüşüm yapma. Yapmayacağız. Kesinlikle istenmeyen yerlerde yapmayacağız. Hangi yerde vatandaşların rızası varsa oradan başlayacağız dedi.
     Daha sonra Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlunu ziyaret eden Bayraktar, kentte yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.
     Bayraktar, burada yaptığı açıklamada da Kentsel dönüşüm tabi çok önemli. Hem Zafran bölgesinde hem Akçakiraz beldesinde. Merkezde olan Çatalçeşme, Salıbaba, Karşıyaka mahallelerinde bu dönüşümlerimiz için çalışmalarımız devam ediyor diye konuştu.
     Bayraktar, AK Parti Elazığ İl Başkanlığını da ziyaret etti.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa / Önder Felek
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER