Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: Biz Trabzonun geleceği, geleceğin Trabzonu için çalışıyoruz


TRABZON (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonun geleceği, geleceğin Trabzonu için çalıştıklarını bildirdi.
     Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonun sahip olduğu tarihi, kültürel değerleri ve sosyal yapısının zenginliği itibarı ile her zaman önemli merkez olduğunu belirterek, bu durumun Osmanlı egemenliği öncesinde, Osmanlı Devleti döneminde ve bugün de aynı şekilde olduğunu vurguladı.
     Trabzonun gelişmesini hem ecdadın yadigarı olması bakımından hem de Türkiye için önemli bir değer taşıması açısından çok önemsediklerini ifade eden Bayraktar, şöyle devam etti:
     Milletimizi sevmenin ve ecdada saygı duymanın sadece lafla olmadığını bildiğimiz için emek verip projeler üretiyoruz. Eleştiriliyoruz, eleştirilmek bizim için hiç dert değil. Hatta yerinde yapılan eleştirilerden faydalanıyoruz. Bizim şikayetimiz haksız eleştiri ve engellemelerden. Trabzona hizmet getireceğiz ancak bu hizmetler engelleniyor. Şükrolsun bu engelleri aşıyoruz. Fakat bu yoğun engellemeler hızımızı kesiyor. Akyazı Stadı ile ilgili gecikmeler hep aynı mantık ve aynı kişiler yüzünden. Şimdi aynı kişiler Tonyaya kurulacak fabrikaya 40 kulp takıyor. İstihdamı ve Trabzona gelecek kaynağı engelliyor. İnsanımızın işine ve aşına engel oluyor.
     Bakan Bayraktar, Trabzonun spor kenti olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapıyoruz. Bu ev sahipliği için tesis altyapısı oluşturuyoruz. Akyazı çalışmalarımız bunların en büyüklerinden biridir. Biz Trabzon, Türkiyenin örnek şehirlerinden hatta Avrupanın, dünyanın örnek ve marka şehirlerinden biri olsun diyoruz. Bunun için Trabzonun tarihi altyapısı da insan kaynağı da var. Coğrafyası, konumu da buna uygun. Yeter ki engellemeler ve boş sözlerden vazgeçelim. Çalışana destek olalım. Bir Trabzonlu olarak Trabzonluların faydasına olan şeylere destek olalım. Trabzon marka şehir olacaksa önce çarpık ve bozulmuş mekanlarından kurtulmalı. Zağnosla bunu başlattık. Bahçecik Camisinin etrafını temizledik. Çalışmalarımız etap etap devam ediyor. Biz Trabzonun geleceği, geleceğin Trabzonu için çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER