Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: -Kentsel dönüşüm çalışmalarımız tüm Türkiyede devam ediyor


DENİZLİ (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm Türkiyede devam ettiğini söyledi.
     Bakan Bayraktar, Karahayıttaki kentsel dönüşüm alanını inceledikten sonra Denizli Valisi Abdülkadir Demiri makamında ziyaret etti.
     Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Karahayıt bölgesinin turizm açısından geliştirilmesi için bir adımın daha atıldığını, Denizlinin, Türkiyenin kalkınması için elbirliğiyle hareket ettiklerini belirterek, Kentsel dönüşüm çalışmalarımız tüm Türkiyede devam ediyor dedi.
     Daha sonra Denizli Belediye Başkanı Osman Zolanı ziyaret eden Erdoğan Bayraktar, kentin Türkiyede önemli bir yeri olduğunu, son çıkan yasayla birlikte büyükşehir statüsü kazandığını dile getirdi.
     Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, şöyle konuştu:
     Denizlinin ve ülkemizin gelişmesi noktasında destek bekliyoruz. Sağlık turizmini, tekstil sanayisindeki yatırımlarını öne çıkartmak, Denizlinin ihracatını artırmak, tarım sektörüne daha büyük katkı sağlamak, Denizlideki kentsel dönüşümü marka yapmak için destek lazım. Bunun için hep beraber yapıcı olmamız, yapıcı yönde hareket etmemiz lazım. Basından halkımızı bilinçlendirme anlamında çok büyük talebimiz var. Denizli büyükşehir oldu. Yasayı Cumhurbaşkanımız onayladıktan sonra Resmi Gazetede yayımlanacak ve Denizliye daha çok yatırım gelecek. Merkezi hükümetten daha çok pay gelecek. Denizli hep beraber bu hakettiği çalışmanın karşılığını bulacaktır.
     Bir gazetecinin, Çamlıca Tepesine yapılacak cami ile ilgili tartışmalarla ilgili sorusu üzerine Bakan Bayraktar, Bu sorunun muhatabı ben değilim. Orada dernek başkanı var. İstanbul için simge olur, dönemimiz için simge olur, ben hayırlı olsun diyorum dedi.
     AK Parti Denizli İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Bayraktara, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak eşlik etti.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER