Çevreci minikler uçurtma şenliğinde buluştu

Çevreci minikler uçurtma şenliğinde buluştu


BURSA (A.A) - Mudanya ilçesine bağlı Göynüklü köyünde Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi.
     Osmangazi Belediyesi tarafından köyün futbol sahasında Dileğini Uçurtmanla Gönder Evrene sloganı ile gerçekleştirilen etkinlikte, en çok atık toplayan okullar ve öğrenciler ödüllendirildi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Servet Büyükpoyraz, Nilüfer Bademli Koleji, M. Zeki Yazıcı ve İnönü İlköğretim Okulları öğrencilerinin katıldığı uçurtma şenliğinde, öğrencilere hitap etti. Büyükpoyraz, şöyle dedi:
     Hepiniz evinde kullanmış olduğu yağları ve kullandığımız elektronik eşyaları toplayarak, çevrenin korunmasına katkı sağladınız. Osmangazi Belediyesi olarak sizin bu çalışmalarınızı değerlendirmek için bu etkinliği düzenledik, gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.
     Törenin son bölümünde Atık Yağları Topluyoruz, Temiz Çağa Hazırlanıyoruz Projesi kapsamında başarılı olan okul ve öğrencilere ödülleri verilirken, en iyi atık toplayan okul Nilüfer Bademli Koleji, en çok elektronik atık toplayan eğitim kurumu ise İnönü İlköğretim Okulu oldu.
    
     Muhabir : Metin Aktaş
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çevreci minikler uçurtma şenliğinde buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER