Ceyhan Belediyespora kardeş kulüp

Ceyhan Belediyespora kardeş kulüp


ADANA (A.A) - Irak Kerkük Türkmen Spor Kulübü Yönetimi, Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlüyü ziyaret etti.
     Irak 2. Ligde mücadele eden Kerkük Türkmenspor Kulüp Başkanı Faik Kasap, Asbaşkan İmat Çavuşoğlu ve Spor Kulüpleri İdari Menajeri Ahmet Ömer Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlüyü makamında ziyaret etti.
     Ceyhanın kendileri gibi basketbol, güreş, satranç, tenis ve tekvando şubelerin olduğuna dikkat çeken Kasap, Irak 2. Ligde mücadele eden kulübümüz futbol, basketbol, güreş, tenis ve satranç şubelerinden oluşuyor. Kerküklü gençlerimizi Ceyhana getirip, buradaki sporcu ve antrenörlerle tanıştırmak, kaynaştırmak ve aradaki bağı sportif anlamda da güçlendirmek istiyoruz dedi.
     Hüseyin Sözlü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kerkük Türkmenspor Kulübü inşallah bundan böyle Ceyhan Belediyesporun kardeş kulübü olacaktır. Sizleri Ceyhanda en uygun zamanda ağırlamaktan şeref duyarız. Çünkü oralar bizim öz yurdumuz, kültür coğrafyamızdır diye konuştu.
    
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Ceyhan Belediyespora kardeş kulüp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER